2011 m. balandžio 4 d., pirmadienis

Nauja Affiliate Programa Lietuvoje



Na štai, pagaliau oficialiai (uždarbis.lt forume) buvo pristatyta nauja affiliate programa Lietuvos rinkai.

Kas yra affiliate programa?

Affiliate programa - tai svetainė, įmonė, kuri siūlo uždirbti pinigų pardavinėjant jų produktus. Geriausia tai, kad jūs neturite kurti kažkokio produkto, kad jį galėtumėte pardavinėti, jis jau yra. Rizika yra minimali (nebent domeno ir hostingo kaina), bet yra šimtai būdų kaip galima reklamuoti produktą nemokamai.

Kiek aš galiu uždirbti iš GoCrazy affiliate programos?

Uždarbis priklausys nuo įdėto darbo, pastangų. Taip pat ir nuo pasirinkto reklamavimo būdo. Pvz nišiniai blogai bus ŽYMIAI pelningesni, negu baneris visiškai nesusiijusioje ir nelankomoje svetainėje. GoCrazy affiliate programa siūlo 10% nuo jūsų parduoto renginio kainos, pvz jeigu parduosite renginį, kuris kainuoja 250 Lt, jums priklausys 25 litai. Dažniausiai perkamų renginių kainos svyrauja tarp 200 ir 650 Lt. Taigi uždirbsite 20-65 litus nuo vieno pardavimo. Bet žinokite, be darbo nebus ir vaisių, taigi dirbant su affiliate reikia įdėti daug pastangų norint uždirbti pirmus ir pastovius pinigus.

Kokius renginius siūlo GoCrazy (Ką aš galėsiu reklamuoti) ?

GoCrazy siūlo įsigyti gimtadienius vaikams, bernvakarius, mergvakarius, įmonių šventes. Kiekvienas renginys GoCrazy svetainėje yra gana plačiai aprašytas, taigi perpasakojant neturėtų kilti problemų.

Papildoma informacija

Sausainėliai (cookies) laikomi 50 dienų.
Minimali išmoka - 100 litų.
Išmokos vykdomos į visus Lietuvos bankus bei PayPal mokėjimų sistemą.

Norėdami prisijungti prie affiliate programos spauskite - Registracija

Jeigu jau prisiregistravote spauskite - Prisijungti

Sėkmės užsidirbinėjant!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą